Apollomatkat

Marko

Aktiivi
Ylläpitäjä
Liittynyt
11.07.2018
Viestit
89
Seuraavaksi:
Máleme
-592 päivän päästä
Me ollaan nyt 6 matkaa tehty Apollomatkojen kautta ja seitsemäs on tulossa. Homma on kyllä toiminut oikein mallikkaasti. Ennen matkaa on vastailtu meidän kysymyksiin sähköpostitse oikein mallikkaasti. Oppaat ovat hoitaneet lomalla hommansa oikein hyvin.

Näiden 6 matkan aikana kerran on ollut ongelmia, jonka Apollomatkat hoiti ja keissi päättyi loppujen lopuksi hyvin. Lyhykäisyydessään oli hieman kuljetusten kanssa ongelmia ja vaihto Parga -> Lefkas välillä meni reisille. Paikallinen kuski ei oikein tiennyt minne mennä ja ketä ottaa kyytiin ja mehän jäätiin hotellille ihmettelemään. Kaiken lisäksi Lefkaksen päässä kuski ei tiennyt minne mennä... Kuvauksen tuosta voi lueskella meidän blogin puolelta (Päivä 8 - Siirtyminen Lefkakselle).
Tämän jälkipyykkiä Apollo hoiti kyllä ihan hyvin. Kreikan päässä saatiin hyvittelyksi viiniä ja hedelmiä. Tästä tapauksesta me reklamoimme matkan jälkeen vielä ja saatiinkin hieman vielä hyvitystä sieltä suunnasta.

Ettei tämä kirjoitus lopu tähän ainoaan ongelmaan mitä meillä ollut niin pakko sanoa, että Apollomatkojen suomalaiset oppaat ovat olleet mainioita. Erityiskiitos Kossin suuntaan Anna-oppaalle toivottavasti nähdään tänä vuonna!
 

Jäseniä paikalla

Yhtään jäsentä ei ole paikalla tällä hetkellä.

Tilastot

Viestiketjut
77
Viestit
210
Jäsenet
66
Uusin jäsen
zooklist
Ylös