Lentokenttähotellit

Marko

Aktiivi
Ylläpitäjä
Liittynyt
11.07.2018
Viestit
89
Seuraavaksi:
Máleme
-592 päivän päästä
Kerro kokemuksia ja vinkkejä lentokenttähotelleista! Niin edulliset, kuin kalliimmatkint kelpaa!
 

Marko

Aktiivi
Ylläpitäjä
Liittynyt
11.07.2018
Viestit
89
Seuraavaksi:
Máleme
-592 päivän päästä
Ollaan useana vuotena oltu Bonus Innissä yö, kun siellä saanut pitää sitten 2 viikkoa autoa ilmaiseksi. Täältä Kuopiosta, kun ajaa hetken sinne Helsinki-Vantaan suuntaan. Menomatka on toiminut oikein kivasti ja aamulla on kentälle päästy. Pois tulo on tökkinyt parina viimeisenä kertana ja tästä syystä ei käytetty sitä esim. viime vuonna ja tänä vuonna ollaan Helsinki-Vantaan omasta pysäköinnistä varattu 2 viikoksi pysäköinti.

Pilotista ei ole remontin jälkeisiä kokemuksia meillä tosin ennen sitä käytiin kerran ja siihen se jäi. Millainenkohan se nykyään on?
 

elbis

Uusi jäsen
Liittynyt
04.09.2018
Viestit
3
Seuraavaksi:
Kreikka 2019
Pilotissa vuonna 2013, toimi silloin ihan hyvin hinta/laatusuhteeltaan. Sitten vuonna 2016 oltiin Bonus Innissä, myös ihan ok. Pysäköintipaikka oli aika täysi, mutta löydettiin onneksi tyhjä ruutu. Molemmilla kerroilla käytiin illalla tekemässä lähtöselvitykset ja viemässä laukut (oli Finskin lennot), ja hyvin onnistui kyydit edestakaisin, ei omaa autoa tarvinnut parkista ottaa. Tänä kesänä oltiin sitten uudessa Scandic Airportissa, miinusta toki noihin halvempiin se, että ei pysäköintiä, mutta otimme plussana sen, että ei tarvinnut kuin kävellä lähtöselvitykseen. Lähtöselvitys aukeni klo 3.10.... ja loppupeleissä Lentoparkin pysäköinti + hotelli ei paljoan kalliimaksi tullut 4 henk perheenä kuin jos olisi ottanut Bonusinnin tai Pilotin. Veikkaan, että ensi kerralla tämä kombo voittaa kanssa :)
 

Jäseniä paikalla

Yhtään jäsentä ei ole paikalla tällä hetkellä.

Tilastot

Viestiketjut
77
Viestit
210
Jäsenet
66
Uusin jäsen
zooklist
Ylös