Teetkö matkustusilmoituksen?

Teetkö matkustusilmoituksen?

  • Kyllä

    Äänet: 4 100,0%
  • En

    Äänet: 0 0,0%

  • Äänestäjiä yhteensä
    4

Marko

Aktiivi
Ylläpitäjä
Liittynyt
11.07.2018
Viestit
89
Seuraavaksi:
Máleme
-592 päivän päästä
Viime vuonna tein ensimmäisen kerran matkustusilmoituksen, kun lähdettiin Kreikkaan. Aiemmin ei olla tehty. Nyt kuitenkin siellä oli tämä maanjäristys ollut ja tilanne maailmalla tuppaa välillä olemaan mitä sattuu niin ajateltiin, että on hyvä ajatus. Se kun ei maksa mitään ja onnistuu nopeaan. Laitoin tästä kyselyn vielä tähän kylkeen.

Ellei joku tiedä niin ilmoituksen voi tehdä ilmaiseksi matkustusilmoitus.fi sivustolla.

Matkustusilmoitus on palvelu, jossa ulkomaille matkustavat tai muuttavat suomalaiset voivat antaa matka- ja yhteystietonsa ulkoministeriölle.

Hätätapauksessa tai kriisitilanteessa ulkoministeriö voi ottaa yhteyttä matkustusilmoituksen tehneisiin.

Matkustusilmoitus kannattaa tehdä erityisesti silloin, jos matkustaa riskialttiille alueelle.
 

taneli

Jäsen
Liittynyt
15.07.2018
Viestit
16
Oikeastaan tähän pitäisi vastata Kylla ja Ei. Matkanjärjestäjien matkoille ei aina tule tehtyä matkustusilmoitusta, mutta omatoimimatkoille aina. Niiden osuus onkin viimevuosina lisääntynyt, joten äänestin Kyllä.
 
Liittynyt
20.07.2018
Viestit
14
Myös itsellä kyllä ja ei vastaus. Kahtena edellisvuotena ilmoitus tuli tehtyä ( ekoja kertoja) kun matkakohteet silloin Turkki. Turkin reissut olivat pakettimatkoja, mutta siitä huolimatta koin tärkeäksi ilmoituksen tehdä. Nytkin tämän kesän Kreikan reissu oli pakettimatka, mutta eipä käynyt mielessäkään, että ilmoitus pitäisi muistaa tehdä. Jos olisin muistanut ilmoituksen, olisin sen tehnyt. Vastaavan ilmoituksen olen joskus tehnyt ihan Ruotsinreissullekin, tämä oli aikaa ennen Tukholman keskustan autoiskua.
 

Marko

Aktiivi
Ylläpitäjä
Liittynyt
11.07.2018
Viestit
89
Seuraavaksi:
Máleme
-592 päivän päästä
Olen tehnyt viime aikoina ilmoituksen jos Tallinnaan ollaan menty pariksi päiväksi. Vaiva ei ole onneksi iso kun jos tekee tunnukset niin se muistaa edelliset ilmoitukset ja saa pohjaksi vanhan otettua.
 

Ice-Cherry

Jäsen
Liittynyt
13.07.2018
Viestit
42
Seuraavaksi:
Maleme, Kreeta
-592 päivän päästä
Alkaa olla tämä maailman tilanne sellainen, että taitaa olla parasta aina tehdä ilmoitus. Ei näköjään voi koskaan tietää mitä tapahtuu ja missä. Edelleen silti jostain syystä pelkään luonnonmullistuksia, vaikka aihetta olisi ehkä pelätä muutakin.... 🙄
 

Jäseniä paikalla

Yhtään jäsentä ei ole paikalla tällä hetkellä.

Tilastot

Viestiketjut
77
Viestit
210
Jäsenet
66
Uusin jäsen
zooklist
Ylös