Viikkokatsaus 29/2018

Marko

Aktiivi
Ylläpitäjä
Liittynyt
11.07.2018
Viestit
89
Seuraavaksi:
Máleme
-592 päivän päästä
Ensimmäinen viikko foorumilla takana. Ajattelin kirjoittaa pienen viikkokatsauksen siitä miten homma on lähtenyt liikenteeseen. En lupaa, että muistan joka viikko tehdä tämän, mutta katsotaan.

Kirjoitushetkellä rekisteröityneitä on 13 kappaletta, 29 viestiketjua, joissa 61 viestiä.
Tarkempi analytiikka näyttää vajaata 4000 sivukatselua tälle viikkoa ja yli puolet on mobiililaitteilla tehty. Onneksi foorumimme toimii mobiilissa yhtä hyvin, kuin tietokoneellakin.

vko29.PNG

Ensimmäiseksi viikoksi olen itse suht tyytyväinen. Hieman tätä voisi mainostella tietty jossain, mutta katsotaan nyt. Vieraita käy vähän väliä täällä, mutta harmikseni rekisteröinnit ei ole ihan halutulla tasolla vielä suhteessa uusiin kävijöihin :)

Jonkin verran viikon aikana on taustalla säädetty niin ulkoasua kuin sitten ihan ominaisuuksiakin. "Uusi" merkki on tullut viestiketjuihin, joihin tullut uusia viestejä alueen sisässä. Samaten ilmoitukset merkkaantuu luetuksi, kun menet katsomaan viestiä mistä ilmoitus on tullut.

Moderointia ei ole kauheammin vielä tarvinnut tehdä ja alueita on pyritty lisäämään maltillisesti kun tarvetta tulee. Kreeta alueelle tulee jossain vaiheessa varmaan tarve ala-alueille, koska siellä on monia suosittuja paikkoja kuten Rethymnon ja Hania.

Matkapäiväkirjoja/-kertomuksia ei vielä olla saatu, mutta viimeistään syyskuussa pääsette meidän matkaa seuraamaan myös täällä foorumilla ja tulee myös kuvagalleriaan kuvia!

Olkaa rohkeita ja perustakaa uusia ketjuja, kun koette tarvetta. Palautetta saa antaa ja kommentteja otetaan vastaan joko julkisesti foorumilla tai sitten sähköpostiin yllapito@jassas.fi

Kiitos jo rekisteröityneille ja aktivoituneille jäsenille!
 

Jäseniä paikalla

Yhtään jäsentä ei ole paikalla tällä hetkellä.

Tilastot

Viestiketjut
77
Viestit
210
Jäsenet
66
Uusin jäsen
zooklist
Ylös